Захист даних

Рада округу Кілкенні - Повідомлення про конфіденційність підтримки житлових питань


Для того, щоб забезпечити найбільш ефективний і цільовий спектр послуг соціального житла для задоволення потреб громадян графства Кілкенні, ми повинні будемо збирати, обробляти та використовувати певні типи інформації про людей, які подають заявки на отримання соціального житла. Залежно від того, яка послуга соціального житла запитується, інформація, яку потрібно отримати, може включати «особисті дані», як визначено Законом про захист даних та Загальним регламентом про захист даних (GDPR), і може стосуватися особистих обставин вас (як заявника) та членів ваша сім’я, яка також може бути частиною вашої заяви на отримання житла.

Чому ми маємо це повідомлення про конфіденційність?
Рада округу Кілкенні створила цю заяву про конфіденційність, щоб продемонструвати нашу тверду прихильність до конфіденційності та запевнити вас, що в усіх ваших відносинах з Радою округу Кілкенні ми забезпечимо безпеку особистих даних, які ви нам надаєте.
Рада округу Кілкенні щодня створює, збирає та обробляє величезну кількість персональних даних у різних форматах. Рада округу Кілкенні зобов’язується перед вами, що персональні дані, які ви можете нам надати, є;

  • Отримано законно, справедливо та прозоро
  • Отримано лише для певних, явних і законних цілей
  • Адекватний, релевантний і обмежений тим, що необхідно для мети, для якої вона була отримана
  • Записується, зберігається точно та безпечно і за необхідності оновлюється
  • Зберігається лише стільки, скільки необхідно для тих цілей, для яких він був отриманий.
  • Зберігається у формі, яка дозволяє ідентифікувати суб’єкта даних
  • Обробляється лише у спосіб, який забезпечує належну безпеку персональних даних, включаючи захист від несанкціонованої або незаконної обробки.

Правова основа для збору, обробки та обміну персональними даними в рамках забезпечення соціального житла
Рада округу Кілкенні як житловий орган може, з метою виконання своїх функцій відповідно до Законів про житло 1966-2014 років, запитувати всю інформацію, що міститься в будь-якій формі заявки на підтримку житлового будівництва, яка була розроблена Департаментом житла, планування та місцевого самоврядування для використання всіма місцевими органами влади та Радою округу Кілкенні.


Типи необхідних персональних даних
Перед заповненням форми заяви про надання житлової допомоги необхідно уважно ознайомитися з інформаційним листком, який додається до форми. Ви повинні подбати про те, щоб повністю відповісти на всі запитання, якщо вони стосуються вас, і надати необхідну супровідну документацію. Якщо ви не надасте детальну відповідь на питання, що стосуються вас, або не надасте необхідну підтверджуючу документацію, ваша заявка може вважатися неповною та затримати її. Вам також потрібно буде надати дані про номери PPS для всіх членів вашого домогосподарства, зазначені у формі заявки.
Усі заявники зобов’язані надати інформацію про такі категорії даних (якщо вони застосовні)

  • Особисті дані заявника та будь-якого з подружжя чи партнера
  • Дані про громадянство заявника та будь-якого з подружжя чи партнера
  • Подружні дані заявника та будь-якого з подружжя чи партнера
  • Інформація про роботу заявника та будь-якого з подружжя чи партнера
  • Щотижневі відомості про доходи заявника та будь-якого з подружжя чи партнера
  • Інформація про інших членів домогосподарства, які шукають житло (включаючи дітей)
  • Докладні відомості про будь-які медичні причини або ознаки інвалідності, які можуть мати відношення до заявки
  • Деталі поточного та історичного розміщення заявника
  • Відомості про будь-яку іншу власність або землю, в яких заявники мають фінансову зацікавленість
  • Деталі будь-яких порушень громадського порядку, за які були засуджені заявник або будь-який член домогосподарства
  • Розшукуються деталі опор для житла
  • Перелік районів у межах округу Кілкенні, де заявник міг би прийняти соціальне житло.


Наприклад, копію форми заяви про надання соціальної житлової допомоги та супровідної інформаційної брошури можна отримати за наступним посиланням:


Як ваші персональні дані будуть використовуватися/оброблятися Відділом з питань житла в раді округу Кілкенні


Номери телефонів та електронні адреси
Звертаючись до нас, ми можемо попросити у вас контактний номер мобільного телефону (або електронну адресу). Якщо ми це зробимо, ми можемо використовувати цей номер, щоб зв’язатися з вами за допомогою тексту (або електронної пошти), а також по телефону. Ми будемо зв’язуватися з вами лише щодо питань, які впливають на вашу заяву на будь-яку підтримку щодо житла, наприклад, щодо виплат або інформування про зустрічі, пов’язані з вашою заявою на житло/квартирою. Жодні текстові повідомлення (або електронні листи) не міститимуть жодної інформації, яка може бути використана для ідентифікації вас, тобто вашого імені, так що, якщо ваш телефон буде втрачено/викрадено, повідомлення можна було б зіставити лише з мобільним телефоном, на який було надіслано текст.


Електронне зберігання та обробка ваших даних
Обсяг клієнтів, яких обслуговує Рада, та спектр житлових послуг, які ми надаємо, вимагають ІТ-системи для управління заявками клієнтів. Дані з цих програм додаються до ІТ-системи iHouse (iHouse), а друковані програми та пов’язана документація скануються в систему керування документами (iDocs). Інформація, що запитується у формах та зберігається в цих системах, має відношення до оцінки вашого права на отримання відповідної житлової послуги, будь то заявка на соціальне житло, заявка на грант, житловий кредит чи інші послуги та підтримки. Доступ до даних контролюється та обмежується відповідним персоналом, який займається оцінкою та обробкою різних служб із застосуванням інших заходів безпеки, таких як паролі.
Якщо ви вирішите припинити подання заявки або якщо вас призупинили зі списку житла, ми збережемо історію ваших заяв в електронному вигляді, щоб ми могли більш ефективно повторно взаємодіяти з вами. Департамент ЖКГ реалізує Національну політику утримання. Це стосується всіх паперових записів.

Розміщення ваших персональних даних
Дані, які ви надаєте Раді округу Кілкенні в рамках вашої заявки на соціальне житло, будуть використовуватися Радою округу Кілкенні для визначення того, чи відповідаєте ви вимогам для надання житлової допомоги. Однак деякі з ваших особистих даних (див. список нижче) можуть бути передані іншим відділам обслуговування в раді округу Кілкенні, щоб вас не просили надавати одні й ті самі особисті дані кілька разів, тобто

  • Назва
  • Адреса та контактні дані
  • ППСН

Ці персональні дані будуть передані таким службам, як;
Фінансовий відділ Корпоративні послуги
Стягнення боргів Вода та дороги
Екологічна пожежна служба


Рада округу Кілкенні також поділиться вашими даними з іншими статутними органами/місцевими органами влади з метою надання вам житлових послуг, для забезпечення точності інформації, для захисту державних коштів, для стягнення боргу або для запобігання, виявлення чи розслідування правопорушень та для статистичних цілей.


Якщо ви не бажаєте, щоб персональні дані, зазначені вище, були надані як частина вашої заявки на отримання житла, ви повинні вказати це до Департаменту з питань житлового будівництва Ради округу Кілкенні під час подання заяви. Ви також можете повідомити інші розділи, перелічені вище, що ви не бажаєте, щоб ваша особиста інформація з заявки на житло використовувалася у вашій заявці для надання їхніх послуг, і ви хочете надати свіжий повний набір особистих даних. Якщо такий запит буде отримано, відділ ЖКГ може бути не в змозі надати вам житлову послугу.

Звернення до інших державних органів для отримання особистої інформації
Персонал із забезпечення соціального житла може час від часу вимагати для виконання своїх функцій як житлового органу відповідно до Житлових законів 1966-2014 років, запитувати та отримувати інформацію від таких органів:

  • Інше житлове управління,
  • Бюро розслідувань злочинних активів,
  • Garda Síochána,
  • Департамент з питань зайнятості та соціального захисту,
  • ТУСЛА
  • Керівник служби охорони здоров’я (HSE) та/або
  • Затверджений житловий орган


Політика збереження записів
Рада округу Кілкенні прийняла Національну політику збереження, яка детальніше надає інформацію про період, протягом якого ваші персональні дані будуть зберігатися Радою округу Кілкенні, і що станеться з ними після закінчення необхідного періоду зберігання.
Копію Політики збереження записів можна отримати за наступним посиланням:


Твої права
Ви маєте право вимагати доступу до персональних даних, які зберігаються про вас, отримати підтвердження про наявність даних, що стосуються вас, бути поінформованими про зміст і джерело даних та перевірити їх точність. Крім того, якщо дані, що зберігаються у нас, виявляться неточними, ви маєте право змінити, видалити, заблокувати або заперечити проти використання персональних даних, які зберігаються Радою округу Кілкенні. За певних обставин блокування доступу до даних може затримати або скасувати доступ до служби, якщо дані вимагаються законом або для основних цілей, пов’язаних із наданням вам послуг. Зауважте, що для захисту вашої конфіденційності ми вживаємо заходів для підтвердження вашої особи, перш ніж надавати доступ до особистих даних. Щоб скористатися цими правами, ви повинні зробити наступні кроки:


Право відповідності Офісу Уповноваженого із захисту даних
Якщо ви не задоволені результатом відповіді, яку ви отримали від ради округу КІЛКЕННІ на ваш запит, ви маєте право подати скаргу до Уповноваженого із захисту даних, який може розслідувати це питання за вас.
Веб-сайт Уповноваженого із захисту даних www.dataprotection.ie або ви можете зв’язатися з його офісом за адресою:
Номер телефону Lo: 1890 252 231
Електронна пошта: info@dataprotection.ie
Поштова адреса: Уповноважений із захисту даних
Будинок каналу
Станція Дорога
Портарлінгтон, Ко Лаоіс. R32 AP23.

Рекламний логотип Кілкенні
Гасло Кілкенні: Come See Come Do