Захист даних

введення

Захист даних має на меті регулювати збір, обробку, збереження, використання та розкриття персональних даних, що стосуються фізичних осіб. Закони про захист даних 1988–2018 років, які регулюють цю сферу, визначають персональні дані як дані, що стосуються живої особи, яку можна ідентифікувати або на основі даних, або на основі даних у поєднанні з іншою інформацією. Це законодавство поширюється на персональні дані, які зберігаються в ручному та електронному форматі приватними та державними організаціями. Він накладає обов’язки на тих, хто контролює персональні дані (Контролери даних), і надає права особам щодо їхніх власних персональних даних (Суб’єктів даних). Рада округу Кілкенні зареєстрована як Контролер даних в Офісі Уповноваженого із захисту даних (реєстраційний номер 0268/A). Деталі реєстрації Ради доступні за посиланням www.dataprotection.ie.

Наша політика захисту даних

Рада округу Кілкенні, як Контролер даних, зобов’язана відповідно до розділу 71 глави 2 Закону про захист даних:

  • Отримувати та обробляти персональні дані чесно.
  • Тримайте його точною, повною та актуальною.
  • Зберігайте його лише для однієї чи кількох визначених, явних і законних цілей.
  • Використовуйте його та розкривайте його способами, сумісними з цими цілями.
  • Переконайтеся, що вона є адекватною, актуальною та не надмірною.
  • Зберігайте його не довше, ніж це необхідно для мети або цілей, для яких він був зібраний.
  • Зберігайте його в безпеці.
  • За запитом надайте Суб'єкту даних копію вашої особистої інформації

Посилання на політику захисту даних

Політика захисту даних і Кодекс практики

Права

Фізичні особи мають такі права відповідно до Законів про захист даних:

1. Права на встановлення існування персональних даних

Відповідно до розділу 90, глави 4 Закону про захист даних від 2018 року, ви маєте право безкоштовно з’ясувати, чи є будь-яка ваша особиста інформація, яку зберігає рада округу Кілкенні. Ви можете надіслати запит на це письмово до ради округу Кілкенні, і ми повідомимо вас протягом 21 дня, чи зберігаємо у нас будь-які ваші персональні дані. Ви також маєте право отримати опис персональних даних і повідомити, для яких цілей вони зберігаються.

2. Запит особистої інформації

Відповідно до розділу 91, глави 4 Закону про захист даних 2018 року, ви маєте право отримати копію будь-якої особистої інформації. Це стосується всіх типів інформації, наприклад письмової інформації, автоматизованих записів, відеоспостереження тощо. Ви маєте право знати, як інформація була отримана, як вона використовувалася та чи була передана комусь іншому.

Усі запити щодо особистих даних мають бути подані в письмовій формі, поштою або електронною поштою. У вас можуть попросити докази вашої особи. Це необхідно для того, щоб особиста інформація не була надана не тій людині. Звертайтеся, будь ласка, за адресою:

Спеціаліст із захисту даних, корпоративні послуги,

Рада округу Кілкенні, округ Холл Джон-стріт, Кілкенні

Ваш лист має звучати так: « Я хочу подати запит на доступ відповідно до Законів про захист даних 1988–2018 років для отримання копії будь-якої інформації, яку ви зберігаєте про мене, на комп’ютері чи вручну».

Будь ласка, вкажіть будь-яку інформацію, яка може допомогти нам знайти ваші записи. Це може включати:

  • Номер рахунку клієнта.
  • Номер персоналу.
  • Будь-яка інша інформація, яка може допомогти нам ідентифікувати ваші записи.

Рада округу Кілкенні надасть вам копію ваших персональних даних протягом 30 днів.

3. Право на виправлення або стирання персональних даних

Ви маєте право відповідно до розділу 4, розділ 92 Закону про захист даних 2018 року виправити або, за необхідності, видалити персональні дані протягом 30 днів, якщо Рада не дотримується своїх обов’язків щодо збору, обробки, зберігання, використання та розкриття. персональних даних згідно з главою 2 Закону.

Цей запит має бути поданий у письмовій формі до ради округу Кілкенні. Вас можуть попросити підтвердити вашу особу та деталі, які допоможуть знайти відповідні персональні дані.

Оскарження рішення

Ви можете звернутися до Уповноваженого з питань даних, якщо Рада не надає вам ваші персональні дані, як того вимагає Закон про захист даних, для отримання інформації про існування персональних даних, доступ до персональних даних або виправлення чи видалення персональних даних.

Контактні дані: Офіс Уповноваженого з питань даних

Будинок каналу,

Вокзальна дорога,

Портарлінгтон,

Co. Laois.

Місцевий: 1890 252 231,

Телефон: 057 8684800

Електронна пошта:info@dataprotection.ie

Для отримання додаткової допомоги щодо захисту даних звертайтеся:

Спеціаліст із захисту даних, корпоративні послуги,

Рада округу Кілкенні, Холл округу, Джон-стріт, Кілкенні

Телефон: 056 7794070

E-Mail:dataprotection@kilkennycoco.ie

Супровідні документи

Інформація про захист даних

Форма запиту на доступ до захисту даних

Форма запиту на доступ до захисту даних.docx

Політика захисту даних і Кодекс практики

Політика та процедури управління порушенням захисту даних

Національна політика збереження

Загальна заява про конфіденційність для місцевих органів влади

Політика щодо електронних комунікацій жовтень 2018 року

Політика щодо відеоспостереження жовтень 2018 року.pdf (розмір 237.6 КБ)

Subject Access Request Policy and Procedures.docx (розмір 40.9 КБ)

Політика використання Drones.pdf (розмір 180.8 КБ)

Політика та процедури Dash Cam.pdf (розмір 295.5 КБ)

Заяви про конфіденційність даних для окремих розділів

Рекламний логотип Кілкенні
Гасло Кілкенні: Come See Come Do