Privacy Policy

Privacy Policy

Рада округу Кілкенні повністю поважає ваше право на конфіденційність. Рада не буде збирати будь-яку особисту інформацію про вас на своїх веб-сайтах без вашого чіткого дозволу. Будь-яка інформація, яку ви надаєте через веб-сайти ради округу Кілкенні, буде оброблятися за найвищими можливими стандартами безпеки та конфіденційності, суворо відповідно до Законів про захист даних 1988–2018 років.

Веб-сайт ради округу Кілкенні: www.Kilkennycoco.ie. Ця заява викладає нашу політику конфіденційності щодо цього сайту. Рада залишає за собою право в будь-який час змінити обсяг заяви про конфіденційність.

Ідентифікація та контактні дані контролера

Контролером даних є рада округу Кілкенні, округ Холл Джон-стріт Кілкенні

Контактні дані уповноваженого із захисту даних

Спеціаліст із захисту даних, корпоративні послуги,

Рада округу Кілкенні, Холл округу, Джон-стріт, Кілкенні

Телефон: 056 7794070

E-Mail:dataprotection@kilkennycoco.ie

Цілі та правові основи обробки

Рада округу Кілкенні не збирає жодних персональних даних про вас на своєму веб-сайті, окрім інформації, яка надсилається за допомогою веб-форм, або інформації, надісланої за допомогою електронної пошти. Будь-яка інформація, надана таким чином, не надається третім сторонам і використовується Радою округу Кілкенні виключно для цілей, для яких вона надається.

Технічні деталі вашого відвідування веб-сайтів ради округу Кілкенні, включаючи IP-адреси, деталі браузера та терміни веб-пошуку, записуються. Ця інформація буде використовуватися лише для статистичних цілей та для управління сайтом.

Основною юридичною підставою для обробки ваших персональних даних є те, що така обробка:

  • якщо обробка необхідна для дотримання юридичних зобов’язань, яким ми підпорядковуємось (стаття 6(1)(c) GDPR); 
  • якщо обробка необхідна для виконання завдання, що виконується в суспільних інтересах або для здійснення офіційних повноважень, наданих контролеру (стаття 6(1)(e) GDPR);
  • крім того, ми можемо обробляти дані в тій мірі, в якій це необхідно для виконання договору, стороною якого є суб’єкт даних, або для того, щоб вжити заходів на запит суб’єкта даних до укладання договору (стаття 6( 1)(b) GDPR).  
  • За обмежених обставин, коли суб’єкт даних дав згоду на обробку його чи її персональних даних для однієї або кількох конкретних цілей (стаття 6(1)(a) GDPR)

Одержувачі або категорії одержувачів персональних даних

Будь-які Персональні дані, зібрані радою, використовуються лише внутрішньо працівниками ради для надання та/або покращення її послуг для громадськості та для вас. Іноді для надання вам послуг потрібні персональні дані, див Політика захисту даних для отримання додаткової інформації. Деякі з наших веб-сайтів розміщені за межами Ірландії, однак усі веб-сайти розміщені в межах ЄС. Дані файлів cookie аналізуються за допомогою Google Analytics, ми також використовуємо служби аналізу продуктивності New Relic, усі вони використовують файли cookie для відстеження продуктивності та покращення послуг веб-додатків. Ці файли cookie та дані, які вони збирають, детально описані на нашому сайті Файли cookie стр. Інформація про файли cookie

Періоди утримування

Аналітичні дані веб-сайту наразі зберігаються 12 місяців, ви можете відмовитися від аналітичних файлів cookie за допомогою наших інструментів налаштування файлів cookie

Права доступу та виправлення/видалення персональних даних/Права на заперечення проти обробки.

Ви маєте право вимагати від нас видалення будь-яких зібраних нами персональних даних або виправлення та виправлення будь-яких помилок у цих даних. Ви також маєте право заперечити проти обробки ваших персональних даних. Контакти dataprotection@kilkennycoco.ie

Ви можете завантажити наш Форма запиту на доступ до захисту даних.docx (розмір 31.8 КБ)

Якщо обробка здійснюється на основі згоди, право відкликати згоду

Якщо персональні дані, які ми зберігаємо про вас, були зібрані на основі вашої згоди, ви маєте право відкликати цю згоду та вимагати видалення цих даних. Контакти dataprotection@kilkennycoco.ie

Зобов'язання надати персональні дані

Для надання вам певних послуг Рада вимагає ваших персональних даних і не може надавати послуги без цих даних. Якщо рада вимагатиме ці дані, вам буде зрозуміло під час подання заявки на ці послуги, які персональні дані повинні зберігатися та оброблятися Радою. Для отримання додаткової інформації прочитайте нашу Політика захисту даних та Кодекс практики а також Національна політика збереження даних

Право на скаргу

Якщо у вас є будь-які занепокоєння чи скарги щодо обробки ваших персональних даних або відповідей ради округу Кілкенні щодо ваших персональних даних, ви маєте право подати скаргу до Управління уповноваженого із захисту даних. www.dataprotection.ie/en/contact/how-contact-us
Для отримання додаткової інформації прочитайте нашу Політика захисту даних та Кодекс практики.pdf (розмір 372.9 КБ).

Для отримання додаткової допомоги щодо захисту даних звертайтеся:

Спеціаліст із захисту даних, корпоративні послуги,

Рада округу Кілкенні, Холл округу, Джон-стріт, Кілкенні

Телефон: 056 7794070

E-Mail: dataprotection@kilkennycoco.ie

глосарій

Веб-браузер - Програмне забезпечення, яке ви використовуєте для читання веб-сторінок. Прикладами є Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari або Opera.

IP-адреса – Ідентифікаційні дані вашого комп’ютера (або комп’ютера вашої інтернет-компанії), виражені в коді «Інтернет-протоколу». Кожен комп’ютер, підключений до Інтернету, має унікальну IP-адресу, хоча адреса може не збігатися під час кожного з’єднання.

Файли cookie – Файл cookie – це блок даних, який веб-сервер розміщує на ПК користувача. Як правило, він використовується для полегшення навігації по сайту. Однак це також корисний засіб для ідентифікації користувача веб-сайтом, відстеження його шляху через сайт і виявлення повторних відвідувань сайту одним і тим же користувачем (або комп’ютером того самого користувача). Це може призвести до того, що власник веб-сайту зможе профілювати звички перегляду окремих користувачів – і все це може бути зроблено без відома або згоди користувача.

Рекламний логотип Кілкенні
Гасло Кілкенні: Come See Come Do